Making the most of HACCP : learning from others' experience/ edited by Tony Mayes and Sara Mortimore
ผู้แต่งร่วม: Mayes [ed.]
| Mortimore, Sara [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 006.3:664.8/.9 M3 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Boca Raton : CRC Press, 2001 ; Cabmbridge : Woodhead Publishing Limited, 2001 รายละเอียดตัวเล่ม: i-xviii, 286 p. : ills., tables; 24 cm.ISBN: 0849312183/; 1 85573 504 0/หัวเรื่อง: Food handling -- Handbooks, manuals, etc![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 006.3:664.8/.9 M3 (Browse shelf) | กล่องที่ 86 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE31913 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
||
006.3:664 สถบ การประยุกต์ใช้ระบบ HACCP ในการผลิตภัณฑ์อาหาร/ | 006.3:664 สนก คู่มือการปฏิบัติด้านสุขลักษณะอาหาร = | 006.3:664.8/.9 A8 Auditing in the food industry : from safety and quality to environmental and other audits/ | 006.3:664.8/.9 M3 Making the most of HACCP : learning from others' experience/ | 006.3:664.8/.9 กรท คู่มือการตรวจประเมินมาตรฐานการบริการอาหารฮาลาลเพื่อการท่องเที่ยว = | 006.3:664.8/.9(035) F6 Food quality and safety systems : A training manual on food hygiene and the hazard analysis and critical control point (HACCP) system/ | 006.3:664.9 F6 Good practices for the meat industry / |
There are no comments on this title.