Making the most of HACCP : learning from others' experience/ edited by Tony Mayes and Sara Mortimore

ผู้แต่งร่วม: Mayes [ed.] | Mortimore, Sara [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 006.3:664.8/.9 M3 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Boca Raton : CRC Press, 2001 ; Cabmbridge : Woodhead Publishing Limited, 2001 รายละเอียดตัวเล่ม: i-xviii, 286 p. : ills., tables; 24 cm.ISBN: 0849312183/; 1 85573 504 0/หัวเรื่อง: Food handling -- Handbooks, manuals, etc | Food service -- Sanitation | Food -- Standards
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
General Book
วว. เทคโนธานี
006.3:664.8/.9 M3 (Browse shelf) กล่องที่ 86 Available 2018-08-31 1 BE31913

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300