Handbook of hygiene control in the food industry / edited by H.L.M. Lelieveld, M.A. Mostert and J. Holah

ผู้แต่งร่วม: Holah, J. [ed.] | Lelieveld, H.L.M. [ed.] | Mostert, M.A. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664:338.439.544(035) H3 ข้อมูลการพิมพ์: Cambridge : Woodhead Publishing, 2005 รายละเอียดตัวเล่ม: xxiv, 720 p.: ill., tables; 24 cm.ISBN: 1855739577; 9781855739574หัวเรื่อง: Food industry and trade -- Quality control | Food industry and trade -- Sanitation
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664:338.439.544(035) H3 (Browse shelf) กล่องที่ 48 Checked out 2023-11-02 1 BE35377

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300