Handbook of hygiene control in the food industry / edited by H.L.M. Lelieveld, M.A. Mostert and J. Holah
ผู้แต่งร่วม: Holah, J. [ed.]
| Lelieveld, H.L.M. [ed.]
| Mostert, M.A. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664:338.439.544(035) H3 ข้อมูลการพิมพ์: Cambridge : Woodhead Publishing, 2005 รายละเอียดตัวเล่ม: xxiv, 720 p.: ill., tables; 24 cm.ISBN: 1855739577; 9781855739574หัวเรื่อง: Food industry and trade -- Quality control![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664:338.439.544(035) H3 (Browse shelf) | กล่องที่ 48 | Checked out | 2023-11-02 | 1 | BE35377 |
There are no comments on this title.