Guide to specifications for general notices, general analytical techniques, identification tests, test solutions and other reference materials/ Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives

โดย: Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
เลขเรียกหนังสือ: 664.8.035(083.75) J6 Language: English ชื่อชุด: FAO Food and Nutrition Paper 5 Rev. 2ข้อมูลการพิมพ์: Rome Food and Agriculture Organization of the United Nations 1991 รายละเอียดตัวเล่ม: xiii, 307 p. ill., tables 30 cm.ISBN: 9251029911หัวเรื่อง: Chemistry, Analytic | Food additives | Specifications
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664.8.035(083.75) J6 (Browse shelf) กล่องที่ 95 Available 2018-08-31 1 BE29693

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300