Guide to specifications for general notices, general analytical techniques, identification tests, test solutions and other reference materials/ Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
โดย: Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
เลขเรียกหนังสือ: 664.8.035(083.75) J6 Language: English ชื่อชุด: FAO Food and Nutrition Paper 5 Rev. 2ข้อมูลการพิมพ์: Rome Food and Agriculture Organization of the United Nations 1991 รายละเอียดตัวเล่ม: xiii, 307 p. ill., tables 30 cm.ISBN: 9251029911หัวเรื่อง: Chemistry, Analytic | Food additives | Specificationsชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 664.8.035(083.75) J6 (Browse shelf) | กล่องที่ 95 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE29693 |
There are no comments on this title.