Good practices for the meat industry / Food and Agriculture Organization of the United Nations
โดย: Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO)
ผู้แต่งร่วม: Foundation Internationale Carrefour
เลขเรียกหนังสือ: 006.3:664.9 F6 Language: English ชื่อชุด: FAO Animal Production and Health Manuals 2ข้อมูลการพิมพ์: Rome : FAO, 2004. รายละเอียดตัวเล่ม: 1 v. (various paging) col. ill. ; 32 cm.ISBN: 9251051461หัวเรื่อง: Meat industry and trade -- Sanitation![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 006.3:664.9 F6 (Browse shelf) | กล่องที่ 86 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE34916 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก | ||
006.3:664.8/.9 M3 Making the most of HACCP : learning from others' experience/ | 006.3:664.8/.9 กรท คู่มือการตรวจประเมินมาตรฐานการบริการอาหารฮาลาลเพื่อการท่องเที่ยว = | 006.3:664.8/.9(035) F6 Food quality and safety systems : A training manual on food hygiene and the hazard analysis and critical control point (HACCP) system/ | 006.3:664.9 F6 Good practices for the meat industry / | 006.3:664.9 H3 HACCP in the meat industry/ | 006.83(9) S7 Quality management systems - fundamentals and vocabulary / | 006.86:614.841 N3 Standard method of fire test for evaluting room fire growth coutribution og textile wall converings/ |
There are no comments on this title.