Good practices for the meat industry / Food and Agriculture Organization of the United Nations
โดย: Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO)
ผู้แต่งร่วม: Foundation Internationale Carrefour
เลขเรียกหนังสือ: 006.3:664.9 F6 Language: English ชื่อชุด: FAO Animal Production and Health Manuals 2ข้อมูลการพิมพ์: Rome : FAO, 2004. รายละเอียดตัวเล่ม: 1 v. (various paging) col. ill. ; 32 cm.ISBN: 9251051461หัวเรื่อง: Meat industry and trade -- Sanitation![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 006.3:664.9 F6 (Browse shelf) | กล่องที่ 86 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE34916 |
There are no comments on this title.