General principles of food hygiene / Department of Standards Malaysia
โดย: Department of Standards Malaysia
เลขเรียกหนังสือ: 389.6:664(595) D4 Language: English ชื่อชุด: MS ; 1514 : 2001ข้อมูลการพิมพ์: Selangor : SIRIM Berhad, 2001 รายละเอียดตัวเล่ม: iii, 19 p. : 30 cm.หัวเรื่อง: Food industry and trade -- Sanitation -- Standards | Food safetyGeneral note: Malaysian standardชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 389.6:664(595) D4 (Browse shelf) | กล่องที่ 87 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE35186 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ||||
389.6:664 F6 Understanding the codes alimentarius / | 389.6:664(100) F6 Codex alimentarius abridged version/ | 389.6:664(595) D4 Food safety according to hazard analysis and critical control point (HACCP) system / | 389.6:664(595) D4 General principles of food hygiene / | 389.6(73) A653 Annual book of ASTM standards 2003: Section 00 - Index / | 389.6(73) A653 Annual book of ASTM standards 2003: Section 4 - construction / | 389.6(73) A653 Annual book of ASTM standards 2003: Section 4 - construction / |
There are no comments on this title.