General principles of food hygiene / Department of Standards Malaysia
โดย: Department of Standards Malaysia
เลขเรียกหนังสือ: 389.6:664(595) D4 Language: English ชื่อชุด: MS ; 1514 : 2001ข้อมูลการพิมพ์: Selangor : SIRIM Berhad, 2001 รายละเอียดตัวเล่ม: iii, 19 p. : 30 cm.หัวเรื่อง: Food industry and trade -- Sanitation -- Standards![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 389.6:664(595) D4 (Browse shelf) | กล่องที่ 87 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE35186 |
There are no comments on this title.