General guidelines on the production, preparation, handling and storage of Helal food/ Department of Standards Malaysia, SIRIM Berhad
โดย: Department of Standards Malaysia (DSM)
เลขเรียกหนังสือ: REF 006.44:664.8/.9 D4 Language: English ชื่อชุด: Malaysian Standard MS 1500 : 2000ข้อมูลการพิมพ์: Selangor Darul Ehsan : DSM, SIRIM Berhad 2000 รายละเอียดตัวเล่ม: (iii), 8 p. 30 cm.หัวเรื่อง: Food | Food handling | Food -- Storage | Halal food -- Specifications | Packagingชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | REF 006.44:664.8/.9 D4 (Browse shelf) | กล่องที่ 194 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE32082 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ||||||
BE664 J64 Food processing operations: their management, machines, materials, and methods/ | REF 003.083:06 B8 Buttress's world guide to abbreviations of organizations | REF 003.62(084) A7 Standard graphical symbols; a comprechensive guide for use in industry, engineering, and science | REF 006.44:664.8/.9 D4 General guidelines on the production, preparation, handling and storage of Helal food/ | REF 014.5:389.6(42) Bri BSI products and services catalogue/ | REF 014.5:389.6(43) D DIN catalogue of technical rules | REF 014.5:389.6(43) D DIN Normblatt-Verzeichnis |
There are no comments on this title.