General guidelines on the production, preparation, handling and storage of Helal food/ Department of Standards Malaysia, SIRIM Berhad
โดย: Department of Standards Malaysia (DSM)
เลขเรียกหนังสือ: REF 006.44:664.8/.9 D4 Language: English ชื่อชุด: Malaysian Standard MS 1500 : 2000ข้อมูลการพิมพ์: Selangor Darul Ehsan : DSM, SIRIM Berhad 2000 รายละเอียดตัวเล่ม: (iii), 8 p. 30 cm.หัวเรื่อง: Food![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | REF 006.44:664.8/.9 D4 (Browse shelf) | กล่องที่ 194 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE32082 |
There are no comments on this title.