General guidelines on the production, preparation, handling and storage of Helal food/ Department of Standards Malaysia, SIRIM Berhad

โดย: Department of Standards Malaysia (DSM)
เลขเรียกหนังสือ: REF 006.44:664.8/.9 D4 Language: English ชื่อชุด: Malaysian Standard MS 1500 : 2000ข้อมูลการพิมพ์: Selangor Darul Ehsan : DSM, SIRIM Berhad 2000 รายละเอียดตัวเล่ม: (iii), 8 p. 30 cm.หัวเรื่อง: Food | Food handling | Food -- Storage | Halal food -- Specifications | Packaging
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
REF 006.44:664.8/.9 D4 (Browse shelf) กล่องที่ 194 Available 2018-08-31 1 BE32082

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300