Frozen & refrigerated dpigjs and batters/ edited by Karel Kulp, Klaus Lorenz, and Juergen Brummer
ผู้แต่งร่วม: Brummer, Juergen [ed.]
| Kulp, Karel [ed.]
| Lorenz, Klaus [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.65 F7 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: St. Paul, MN : American Association of Cereal Chemists, 1995 รายละเอียดตัวเล่ม: viii, 280 p. : ill., tables ; 24 cm.ISBN: 0913250880หัวเรื่อง: Batters (Food)![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664.65 F7 (Browse shelf) | กล่องที่ 53 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE31307 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
664:642.2 S6 Snack foods processing / | 664:642.572 M37 Snack food technology/ | 664.647 F6 Food emulsion / | 664.65 F7 Frozen & refrigerated dpigjs and batters/ | 664:65.015.11 L6 Food plant design / | 664.653/654 D423 Doughs and baked goods, chemical, air, and non-leavened/ | 664:658.56 S4 Sensory analysis for food and beverage quality control : a practical guide / |
There are no comments on this title.