Frozen & refrigerated dpigjs and batters/ edited by Karel Kulp, Klaus Lorenz, and Juergen Brummer

ผู้แต่งร่วม: Brummer, Juergen [ed.] | Kulp, Karel [ed.] | Lorenz, Klaus [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.65 F7 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: St. Paul, MN : American Association of Cereal Chemists, 1995 รายละเอียดตัวเล่ม: viii, 280 p. : ill., tables ; 24 cm.ISBN: 0913250880หัวเรื่อง: Batters (Food) | Dough
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664.65 F7 (Browse shelf) กล่องที่ 53 Available 2018-08-31 1 BE31307

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300