Frozen & refrigerated dpigjs and batters/ edited by Karel Kulp, Klaus Lorenz, and Juergen Brummer
ผู้แต่งร่วม: Brummer, Juergen [ed.] | Kulp, Karel [ed.] | Lorenz, Klaus [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.65 F7 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: St. Paul, MN : American Association of Cereal Chemists, 1995 รายละเอียดตัวเล่ม: viii, 280 p. : ill., tables ; 24 cm.ISBN: 0913250880หัวเรื่อง: Batters (Food) | Doughชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 664.65 F7 (Browse shelf) | กล่องที่ 53 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE31307 |
There are no comments on this title.