Freshness and shelf life of foods / edited by Keith R. Cadwallader, and Hugo Weenen

ผู้แต่งร่วม: Cadwallader, Keith R. [ed.] | Weenen, Hugo [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.8.03 F7 Language: English ชื่อชุด: ACS symposium series ; 836ข้อมูลการพิมพ์: Washington, D.C. : American Chemical Society, 2003. รายละเอียดตัวเล่ม: xii, 330 p. : ill. ; 24 cm.ISBN: 0841238014 :หัวเรื่อง: Food -- Shelf-life dating | Food -- StorageGeneral note: Includes bibliographical references and indexes
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664.8.03 F7 (Browse shelf) กล่องที่ 54 Available 2018-08-31 1 BE35244

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300