Freshness and shelf life of foods / edited by Keith R. Cadwallader, and Hugo Weenen
ผู้แต่งร่วม: Cadwallader, Keith R. [ed.] | Weenen, Hugo [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.8.03 F7 Language: English ชื่อชุด: ACS symposium series ; 836ข้อมูลการพิมพ์: Washington, D.C. : American Chemical Society, 2003. รายละเอียดตัวเล่ม: xii, 330 p. : ill. ; 24 cm.ISBN: 0841238014 :หัวเรื่อง: Food -- Shelf-life dating | Food -- StorageGeneral note: Includes bibliographical references and indexesชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 664.8.03 F7 (Browse shelf) | กล่องที่ 54 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE35244 |
There are no comments on this title.