Food safety according to hazard analysis and critical control point (HACCP) system / Department of Standards Malaysia
โดย: Department of Standards Malaysia
เลขเรียกหนังสือ: 389.6:664(595) D4 Language: English ชื่อชุด: MS ; 1480 : 1999ข้อมูลการพิมพ์: Selangor : SIRIM Berhad, 1999. รายละเอียดตัวเล่ม: (iii), 17 p. : ill. ; 30 cm.หัวเรื่อง: Food industry and trade -- Sanitation -- Standards![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 389.6:664(595) D4 (Browse shelf) | กล่องที่ 87 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE35187 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก |
![]() |
ไม่มีภาพปก | ||
389:664.11 สถบ ผลกระทบทางเศรษฐกิจจากมาตรวิทยาเคมีต่ออุตสาหกรรมน้ำตาลทรายในประเทศไทย = | 389.6:664 F6 Understanding the codes alimentarius / | 389.6:664(100) F6 Codex alimentarius abridged version/ | 389.6:664(595) D4 Food safety according to hazard analysis and critical control point (HACCP) system / | 389.6:664(595) D4 General principles of food hygiene / | 389.6(73) A653 Annual book of ASTM standards 2003: Section 00 - Index / | 389.6(73) A653 Annual book of ASTM standards 2003: Section 4 - construction / |
There are no comments on this title.