Food safety according to hazard analysis and critical control point (HACCP) system / Department of Standards Malaysia

โดย: Department of Standards Malaysia
เลขเรียกหนังสือ: 389.6:664(595) D4 Language: English ชื่อชุด: MS ; 1480 : 1999ข้อมูลการพิมพ์: Selangor : SIRIM Berhad, 1999. รายละเอียดตัวเล่ม: (iii), 17 p. : ill. ; 30 cm.หัวเรื่อง: Food industry and trade -- Sanitation -- Standards | Food safetyGeneral note: Malaysian standard
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
General Book
วว. เทคโนธานี
389.6:664(595) D4 (Browse shelf) กล่องที่ 87 Available 2018-08-31 1 BE35187

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300