Food process modelling/ edited by L.M.M. Tijskens, M.L.A.T.M. Hertog and B.M. Nicolai
ผู้แต่งร่วม: Hertog, M.L.A.T.M. [ed.]
| Nicolai, B.M. [ed.]
| Tijsken, L.M.M. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664 F6 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Cambridge : Woodhead Publishing Limited 2001 รายละเอียดตัวเล่ม: xvi, 496 p. ill., tables 24 cm.ISBN: 1855735652ISSN: 0-8493-1224-8หัวเรื่อง: Food engineers![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664 F6 (Browse shelf) | Available | 2023-09-04 | 1 | BE31921 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
664.2:547.458 B53 Polysaccharides in food/ | 664.854:664.834 T67 Dehydration of fruits and vegetables/ | 664 B7 Food engineering operation/ | 664 F6 Food process modelling/ | 664 M4 Sensory evaluation techniques / | 664 W3 Water activity in foods : fundamentals and applications / | 664.001.76 F8 New food product development : from concept to marketplace / |
There are no comments on this title.