Food process modelling/ edited by L.M.M. Tijskens, M.L.A.T.M. Hertog and B.M. Nicolai

ผู้แต่งร่วม: Hertog, M.L.A.T.M. [ed.] | Nicolai, B.M. [ed.] | Tijsken, L.M.M. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664 F6 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Cambridge : Woodhead Publishing Limited 2001 รายละเอียดตัวเล่ม: xvi, 496 p. ill., tables 24 cm.ISBN: 1855735652ISSN: 0-8493-1224-8หัวเรื่อง: Food engineers | Food industry and trade
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664 F6 (Browse shelf) Available 2023-09-04 1 BE31921

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300