Food microbiology and hygiene/ P. R. Hayes

โดย: Hayes, P. R.
เลขเรียกหนังสือ: 664:576.8:613.2 H35 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: London ; New York : Elsevier Applied Science 1992 ครั้งที่พิมพ์: 2nd ed.รายละเอียดตัวเล่ม: xxi, 516 p. ill. 23 cm.ISBN: 185166873Xหัวเรื่อง: Food handling | Food service -- Sanitation | Food -- MicrobiologyGeneral note: Includes bibliographical references and index
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664:576.8:613.2 H35 (Browse shelf) กล่องที่ 52 Available 2018-08-31 1 BE29826

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300