Food colorimetry : theory and applications/ F. J. Francis and F. M. Clydesdale
โดย: Franciss, F. J.
ผู้แต่งร่วม: Clydesdale, F. M.
เลขเรียกหนังสือ: 664:543.432 F7 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Westport, Conn. : Avi Pub. Co. 1975 รายละเอียดตัวเล่ม: x, 477 p. ill. 24 cm.ISBN: 0870551833หัวเรื่อง: Colorimetry![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664:543.432 F7 (Browse shelf) | กล่องที่ 6 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE21823 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
664:54 C5 Chemical deterioration and physical instability of food and beverages / | 664:543 P The chemical analysis of foods/ | 664:543.429.2 M33 Magnetic resonance imaging in food/ | 664:543.432 F7 Food colorimetry : theory and applications/ | 664:543.61 D4 Detecting foreign bodies in food / | 664:543.61 K53 Pearson's composition and analysis of foods/ | 664:543.92 M4 Multivariate and probabilistic analyses of sensory science problems /c Jean-Francois Meullenet, Rui Xiong, and Christopher J. Findlay. |
There are no comments on this title.