Flavor of foods and beverages : chemistry and technology/ edited by George Charalambous and George E. Inglett
ผู้แต่งร่วม: Charalambous, George [ed.]
| Inglett, G. E. [ed.]
| American Chemical Society Division of Agricultural and Food Chemistry
เลขเรียกหนังสือ: 664.5 F55 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: New York : Academic Press 1978 รายละเอียดตัวเล่ม: xiii, 422 p. ill. 24 cm.ISBN: 0121690601หัวเรื่อง: Flavor -- Congresses![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664.5 F55 (Browse shelf) | กล่องที่ 52 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE21819 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
||
664-4 P48 Physical properties of foods / | 664-4(022) I34 Handbok of food isotherms : water sorption parameters for food and food components/ | 664.4/.5 F37 Spices, condiments, and seasonings/ | 664.5 F55 Flavor of foods and beverages : chemistry and technology/ | 664.5 M4 Food flavorings : composition, manufacture, and use/ | 664:504.06 E5 Environmentally - friendly food processing / | 664:519.25 B6 Statistical methods for food science : |
There are no comments on this title.