Flavor of foods and beverages : chemistry and technology/ edited by George Charalambous and George E. Inglett

ผู้แต่งร่วม: Charalambous, George [ed.] | Inglett, G. E. [ed.] | American Chemical Society Division of Agricultural and Food Chemistry
เลขเรียกหนังสือ: 664.5 F55 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: New York : Academic Press 1978 รายละเอียดตัวเล่ม: xiii, 422 p. ill. 24 cm.ISBN: 0121690601หัวเรื่อง: Flavor -- Congresses | Flavoring essences -- CongressesGeneral note: Proceedings of a conference sponsored by the Agricultural and Food Chemistry Division of the American Chemical Society and held June 27-29, 1978, Athens, Greece
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664.5 F55 (Browse shelf) กล่องที่ 52 Available 2018-08-31 1 BE21819

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300