Flavor of foods and beverages : chemistry and technology/ edited by George Charalambous and George E. Inglett
ผู้แต่งร่วม: Charalambous, George [ed.]
| Inglett, G. E. [ed.]
| American Chemical Society Division of Agricultural and Food Chemistry
เลขเรียกหนังสือ: 664.5 F55 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: New York : Academic Press 1978 รายละเอียดตัวเล่ม: xiii, 422 p. ill. 24 cm.ISBN: 0121690601หัวเรื่อง: Flavor -- Congresses![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664.5 F55 (Browse shelf) | กล่องที่ 52 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE21819 |
There are no comments on this title.