Fermented foods/ edited by A. H. Rose
ผู้แต่งร่วม: Rose, A. H. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.8.039.7 F47 Language: English ชื่อชุด: Economic microbiology V. 7ข้อมูลการพิมพ์: London [etc.] : Academic Press 1982 รายละเอียดตัวเล่ม: xiii, 337 p. ill., tables 24 cm.ISBN: 0125965575หัวเรื่อง: Food industry and trade![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664.8.039.7 F47 (Browse shelf) | กล่องที่ 35 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE25231 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
ไม่มีภาพปก | ||
664.8.038:54 C45 Chemistry of Food Packaging. A symposium, sponsore by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 166th Meeting of the American Chemical Society, Chicago, Ill., Aug. 30, 1973/ | 664.8.039.5 D5 Safety of irradiated foods/ | 664.8.039.5 F Legal problems in food irradiation/ | 664.8.039.7 F47 Fermented foods/ | 664.8.039.7 ดชส งานวิจัยเรื่อง นวัตกรรมกิมจิสมุนไพรเสริมโปรตีนและโพรไบโอติก = | 664.8.039.7 มณศ เทคโนโลยีอาหารหมัก = | 664.8.047 N68 Dehydration processes for convenience foods, 1969/ |
There are no comments on this title.