Factors affecting growth and death in microorganisms : microorganisms in foods 3/ International Commission on Microbiological Specification for Foods

โดย: International Commission on Microbiological Specifications for Foods
เลขเรียกหนังสือ: 576.8:664 I5 Language: English ชื่อชุด: Microbial ecology of foods V. 1ข้อมูลการพิมพ์: New York : Academic Press 1980 รายละเอียดตัวเล่ม: xvi, 332 p. ill. 24 cm.ISBN: 0123635012หัวเรื่อง: Food -- Microbiology | Food -- Preservation | Micro-organisms -- Physiology
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
576.8:664 I5 (Browse shelf) กล่องที่ 170 Available 2018-08-31 1 BE23168

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300