Factors affecting growth and death in microorganisms : microorganisms in foods 3/ International Commission on Microbiological Specification for Foods
โดย: International Commission on Microbiological Specifications for Foods
เลขเรียกหนังสือ: 576.8:664 I5 Language: English ชื่อชุด: Microbial ecology of foods V. 1ข้อมูลการพิมพ์: New York : Academic Press 1980 รายละเอียดตัวเล่ม: xvi, 332 p. ill. 24 cm.ISBN: 0123635012หัวเรื่อง: Food -- Microbiology | Food -- Preservation | Micro-organisms -- Physiologyชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 576.8:664 I5 (Browse shelf) | กล่องที่ 170 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE23168 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | |||||||
576.8:615 N58 Novel microbial products for medicine and agriculture/ | 576.8:63 A3 Advances in agricultural microbiology/ | 576.8:639.2 M53 Microbiology of marine food products | 576.8:664 I5 Factors affecting growth and death in microorganisms : microorganisms in foods 3/ | 576.8:664 I51 Food commodities. | 576.8:664:637.1 H3 Laboratory methods in food and dairy microbiology/ | 576.89 อจฉ ศึกษาสภาวะที่เหมาะสมในการผลิตแบคทีเรียกำจัดลูกน้ำยุง Bacillus sphaericus 5362 ในสภาพ solid state / |
There are no comments on this title.