Factors affecting growth and death in microorganisms : microorganisms in foods 3/ International Commission on Microbiological Specification for Foods
โดย: International Commission on Microbiological Specifications for Foods
เลขเรียกหนังสือ: 576.8:664 I5 Language: English ชื่อชุด: Microbial ecology of foods V. 1ข้อมูลการพิมพ์: New York : Academic Press 1980 รายละเอียดตัวเล่ม: xvi, 332 p. ill. 24 cm.ISBN: 0123635012หัวเรื่อง: Food -- Microbiology![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 576.8:664 I5 (Browse shelf) | กล่องที่ 170 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE23168 |
There are no comments on this title.