Extrusion cooking/ edited by C. Mercier, P. Linko, J.M. Harper
ผู้แต่งร่วม: Harper, Judson M. [ed.]
| Linko, P. (Pekka) [ed.]
| Mercier, Ch. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.692.5 E93 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: St.Paul, Minn. : American Association of Cereal Chemists c1989 รายละเอียดตัวเล่ม: 471 p. ill. 24 cm.หัวเรื่อง: Food -- Extrusion![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664.692.5 E93 (Browse shelf) | กล่องที่ 42 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE29040 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ||
664.6/.7 P6 Advances in cereal science and technology/ | 664.6/.7 R6 Convenience Foods : recent technology/ | 664:67.02:681.511 M3 Automatic control of food manufacturing processes/ | 664.692.5 E93 Extrusion cooking/ | 664.692.5:664.267 T45 Report on transparent noodles from other bean starches : process improvement (Thailand)/ | 664.692.5:664.267 T45 Report on transparent noodles from other bean starches : process improvement (Thailand)/ | 664.692.5:664.267 T45 Report on transparent noodles from other bean starches : process improvement (Thailand)/ |
There are no comments on this title.