Extrusion cooking/ edited by C. Mercier, P. Linko, J.M. Harper

ผู้แต่งร่วม: Harper, Judson M. [ed.] | Linko, P. (Pekka) [ed.] | Mercier, Ch. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.692.5 E93 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: St.Paul, Minn. : American Association of Cereal Chemists c1989 รายละเอียดตัวเล่ม: 471 p. ill. 24 cm.หัวเรื่อง: Food -- Extrusion
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664.692.5 E93 (Browse shelf) กล่องที่ 42 Available 2018-08-31 1 BE29040

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300