Extraction optimization in food engineering / edited by Constantina Tzia, George Liadakis
ผู้แต่งร่วม: Liadakis, George [ed.] | Tzia, Constantina [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 66.061:664 E8 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: New York : Marcel Dekker, 2003. รายละเอียดตัวเล่ม: x, 442 p. : ill., tables ; 23 cm.ISBN: 0824741080 :หัวเรื่อง: Extraction (chemistry) | Food industry and trade | Supercritical fluid extractionGeneral note: Includes bibliographical references and indexชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 66.061:664 E8 (Browse shelf) | กล่องที่ 51 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE34664 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | |||||||
66.05 A53 Analytical pyrolysis : techniques and applications/ | 66.05:662.69(035) F3 Fast pyrolysis of biomass : a handbook / | 66.05:662.69(035) F3 Fast pyrolysis of biomass : a handbook / | 66.061:664 E8 Extraction optimization in food engineering / | 66.066 S3 Separation process principles / | 66.067.38 A4 Microfiltration and ultrafiltration membranes for drinking water / | 66.067.38 T67 Membrane and ultrafiltration technology : developments since 1981/ |
There are no comments on this title.