New ingredients in food proessing : Biochemistry and agriculture/ Guy Linden, Denis Lorient
โดย: Linden, Guy
ผู้แต่งร่วม: Lorient, Denis
เลขเรียกหนังสือ: 664.8/.9 L5 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Cambridge; Boca Raton : Woodhead Publishing Limited; CRC Press c1999, 2001 รายละเอียดตัวเล่ม: xviii, 366 p. ill., tables 24 cm.ISBN: 0849306310; 1 85573 443 5/หัวเรื่อง: Food industry and tradeชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 664.8/.9 L5 (Browse shelf) | Available | 2018-08-31 | 1 | BE32028 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก | ||||||||
664.8/.9 H3 Handbook of food preservation / | 664.8/.9 I56 Innovative food processing technologies: Advances in multiphysics simulation / | 664.8/.9 L Some savoury food products/ | 664.8/.9 L5 New ingredients in food proessing : Biochemistry and agriculture/ | 664.8/.9 N4 New methods of food preservation/ | 664.8/.9 S5 Food process design and evaluation/ | 664.8/.9 T64 Fundamentals of food process engineering/ |
There are no comments on this title.