New ingredients in food proessing : Biochemistry and agriculture/ Guy Linden, Denis Lorient

โดย: Linden, Guy
ผู้แต่งร่วม: Lorient, Denis
เลขเรียกหนังสือ: 664.8/.9 L5 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Cambridge; Boca Raton : Woodhead Publishing Limited; CRC Press c1999, 2001 รายละเอียดตัวเล่ม: xviii, 366 p. ill., tables 24 cm.ISBN: 0849306310; 1 85573 443 5/หัวเรื่อง: Food industry and trade
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664.8/.9 L5 (Browse shelf) Available 2018-08-31 1 BE32028

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300