New ingredients in food proessing : Biochemistry and agriculture/ Guy Linden, Denis Lorient
โดย: Linden, Guy
ผู้แต่งร่วม: Lorient, Denis
เลขเรียกหนังสือ: 664.8/.9 L5 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Cambridge; Boca Raton : Woodhead Publishing Limited; CRC Press c1999, 2001 รายละเอียดตัวเล่ม: xviii, 366 p. ill., tables 24 cm.ISBN: 0849306310; 1 85573 443 5/หัวเรื่อง: Food industry and trade![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664.8/.9 L5 (Browse shelf) | Available | 2018-08-31 | 1 | BE32028 |
There are no comments on this title.