Innovative food processing technologies: Advances in multiphysics simulation / edited by Kai Knoerzer...[et al.]
ผู้แต่งร่วม: Juliano, Pablo [ed.] | Knoerzer, Kai [ed.] | Roupas, Peter [ed.] | Versteeg, Cornelis [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.8/.9 I56 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Wiley-Blackw; Ames; USA : WI, 2011 รายละเอียดตัวเล่ม: xv, 374 p. : tables, ill. ; 25 cm.ISBN: 9780813817545หัวเรื่อง: Computational Fluid Dynamics (CFD) | Food processing | Food processing technology | Multiphysics phenomena | Physics phenomenaสารสนเทศออนไลน์: Click here to access coverชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 664.8/.9 I56 (Browse shelf) | กล่องที่ 53 | Available | 2024-03-20 | 1 | BE37533 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | |||||||
664.8/.9 D4 Developments in food preservation/ | 664.8/.9 F4 Food processing technology : principles and practice/ | 664.8/.9 H3 Handbook of food preservation / | 664.8/.9 I56 Innovative food processing technologies: Advances in multiphysics simulation / | 664.8/.9 L Some savoury food products/ | 664.8/.9 L5 New ingredients in food proessing : Biochemistry and agriculture/ | 664.8/.9 N4 New methods of food preservation/ |
There are no comments on this title.