Innovative food processing technologies: Advances in multiphysics simulation / edited by Kai Knoerzer...[et al.]

ผู้แต่งร่วม: Juliano, Pablo [ed.] | Knoerzer, Kai [ed.] | Roupas, Peter [ed.] | Versteeg, Cornelis [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.8/.9 I56 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Wiley-Blackw; Ames; USA : WI, 2011 รายละเอียดตัวเล่ม: xv, 374 p. : tables, ill. ; 25 cm.ISBN: 9780813817545หัวเรื่อง: Computational Fluid Dynamics (CFD) | Food processing | Food processing technology | Multiphysics phenomena | Physics phenomenaสารสนเทศออนไลน์: Click here to access cover
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
General Book
วว. เทคโนธานี
664.8/.9 I56 (Browse shelf) กล่องที่ 53 Available 2024-03-20 1 BE37533

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300