Compendium of methods for the microbiological examination of foods/ editors, Yvonne Salfinger, Mary Lou Tortorello

ผู้แต่งร่วม: Salfinger, Yvonne | Tortorello, Mary Lou
เลขเรียกหนังสือ: REF 576.8:664(048.1) A5 ข้อมูลการพิมพ์: Washington, D.C. : American Public Health Association 2015 ครั้งที่พิมพ์: 5th ed.รายละเอียดตัวเล่ม: xxxiii, 701 p. ill., 24 xm.ISBN: 9780875532738หัวเรื่อง: Food analysis -- Methods -- Laboratory manuals | Food contamination -- Analysis -- Laboratory manuals | Food inspection -- Methods -- Laboratory manuals | Food -- Microbiology -- Laboratory manualsสารสนเทศออนไลน์: Click here to access cover | Click here to access Full-text
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
REF 576.8:664(048.1) A5 (Browse shelf) 5th ed. Available 2023-09-29 1 BE37513

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300