Compendium of methods for the microbiological examination of foods/ editors, Yvonne Salfinger, Mary Lou Tortorello
ผู้แต่งร่วม: Salfinger, Yvonne | Tortorello, Mary Lou
เลขเรียกหนังสือ: REF 576.8:664(048.1) A5 ข้อมูลการพิมพ์: Washington, D.C. : American Public Health Association 2015 ครั้งที่พิมพ์: 5th ed.รายละเอียดตัวเล่ม: xxxiii, 701 p. ill., 24 xm.ISBN: 9780875532738หัวเรื่อง: Food analysis -- Methods -- Laboratory manuals | Food contamination -- Analysis -- Laboratory manuals | Food inspection -- Methods -- Laboratory manuals | Food -- Microbiology -- Laboratory manualsสารสนเทศออนไลน์: Click here to access cover | Click here to access Full-textชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | REF 576.8:664(048.1) A5 (Browse shelf) | 5th ed. | Available | 2023-09-29 | 1 | BE37513 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ||||
REF 574(083) S6 Handbook of biological data : | REF 575:03 G79 Grzimek's encyclopedia of evolution/ | REF 576.8:664(048.1) A5 Compendium of methods for the microbiological examination of foods / | REF 576.8:664(048.1) A5 Compendium of methods for the microbiological examination of foods/ | REF 576.85 B46 Bergey's manual of systematic bacteriology | REF 576.85 B46 Bergey's manual of systematic bacteriology | REF 576.85 B46 Bergey's manual of systematic bacteriology |
There are no comments on this title.