Water in foods and biological materials : A nuclear magnetic resonance approach / R. Roger Ruan, Paul L. Chen
โดย: Ruan, R. Roger
ผู้แต่งร่วม: Chen, Paul L.
เลขเรียกหนังสือ: 543.275.1:664 R8 ข้อมูลการพิมพ์: Lancaster, Pennsylvania : Technomic Publishing, 1998 รายละเอียดตัวเล่ม: ix, 298 p. : ill. ; 23 cm.ISBN: 1566765897หัวเรื่อง: magnetic resonance imaging | Nuclear magnetic resonance | Water activity of foodสารสนเทศออนไลน์: Click here to access Full-textชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 543.275.1:664 R8 (Browse shelf) | กล่องที่ 81 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE37383 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | |||||
543(083.7) Sta Standard methods of chemical analysis | 543(083.7) Sta Standard methods of chemical analysis | 543.226 S Handbook of differential thermal analysis/ | 543.275.1:664 R8 Water in foods and biological materials : A nuclear magnetic resonance approach / | 543.3 ชวว คุณภาพน้ำทางการประมง / | 543.3(035) ตณฑ คู่มือวิเคราะห์คุณภาพน้ำ / | 543.3:628.1 M6 Monitoring bathing waters : a practical guide to the design and implementation of assessments and monitoring programmes/ |
There are no comments on this title.