Handbook of frozen food processing and packaging / editor, Da-Wen Sun

ผู้แต่งร่วม: Sun, Da-Wen [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: REF664.8.037.1:621.798 H3 Language: English ชื่อชุด: Contemporary food engineeringข้อมูลการพิมพ์: Taylor & Francis : Boca Raton, FL, 2012 รายละเอียดตัวเล่ม: xviii, 917 p. : ill. ; 27 cm.ISBN: 9781439836040 (hardcover : alk. paper)หัวเรื่อง: Frozen foods | Frozen foods -- Packagingสารสนเทศออนไลน์: Click here to access cover General note: Includes bibliographical references and index
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
REF664.8.037.1:621.798 H3 (Browse shelf) กล่องที่ 95 Available 2018-08-31 1 BE37328

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300