Edible coatings and films to improve food quality / edited by Elizabeth A. Baldwin, Robert Hagenmaier, Jinhe Bai
ผู้แต่งร่วม: Bai, Jinhe. [ed.]
| Baldwin, Elizabeth A. [ed.]
| Hagenmaier, Robert D. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.8.038 E3 ข้อมูลการพิมพ์: Boca Raton, FL : CRC Press, 2012 ครั้งที่พิมพ์: 2nd ed.รายละเอียดตัวเล่ม: xii, 448 p. : ill. ; 24 cm.ISBN: 9781420059625 (hardback)หัวเรื่อง: Edible coatings![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664.8.038 E3 (Browse shelf) | Available | 2022-11-11 | 1 | BE37314 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ||
664.8.03 U5 Understanding and measuring the shelf-life of food / | 664.8.036.5 C65 A Complete course in canning. 1st - | 664.8.037.1 C5 Chilled foods : | 664.8.038 E3 Edible coatings and films to improve food quality / | 664.8.039.7 T7 The traditional fermented foods of Thailand/Bulan Phithakpol ... [et al.] | 664.848 อตส รายงานการศึกษาภาวะเศรษฐกิจอุตสาหกรรม เรื่องอุตสาหกรรมเห็ดกระป๋องในภาคเหนือ/ | 664 A74 Principles of sensory evaluation of food/ |
There are no comments on this title.