Emerging food packaging technologies : principles and practice / edited by Kit L. Yam and Dong Sun Lee.
ผู้แต่งร่วม: Lee, Dong Sun.
| Yam, Kit L.
เลขเรียกหนังสือ: 621.798.1:664 E4 ชื่อชุด: Woodhead Publishing series in food science, technology and nutrition ; no. 230ข้อมูลการพิมพ์: Oxford ; Philadelphia, PA : Woodhead Pub., c2012. รายละเอียดตัวเล่ม: xxx, 482 p. : ill. ; 25 cm.ISBN: 9781845698096หัวเรื่อง: Food -- Packaging![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 621.798.1:664 E4 (Browse shelf) | Available | 2022-11-11 | 1 | BE37308 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
||
621.798.147 T4 Technology of bottled water / | 621.798.147:766 V5 Visual arts of the liquid packaging / | 621.798.15 W3 Multilayer flexible packaging :Technology and applications for the food, personal care and over-the-counter pharmaceutical industries / | 621.798.1:664 E4 Emerging food packaging technologies : | 621.798 E5 Environmentally compatible food packaging / | 621.798 P3 Fundamentals of packaging | 621.798 P33 The packaging user's handbook |
There are no comments on this title.