Food plant design / by Antonio Lopez Gomez and Gustavo V. Barbosa Canovas.
โดย: López Gómez, Antonio
ผู้แต่งร่วม: Barbosa-Cánovas, Gustavo V.
เลขเรียกหนังสือ: 664:65.015.11 L6 Language: English ชื่อชุด: Food science and technologyข้อมูลการพิมพ์: New York : Marcel Dekker/CRC Press, 2005 รายละเอียดตัวเล่ม: xxii, 388 p. : ill. ; 24 cm.ISBN: 1574446029 (alk. paper)หัวเรื่อง: Food industry and trade -- Mathematical models![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664:65.015.11 L6 (Browse shelf) | กล่องที่ 147 | Checked out | 2023-11-02 | BE37129 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก | ||
664:642.572 M37 Snack food technology/ | 664.647 F6 Food emulsion / | 664.65 F7 Frozen & refrigerated dpigjs and batters/ | 664:65.015.11 L6 Food plant design / | 664.653/654 D423 Doughs and baked goods, chemical, air, and non-leavened/ | 664:658.56 S4 Sensory analysis for food and beverage quality control : a practical guide / | 664:658.2 F6 Food factories : processes, equipment, costs/ |
There are no comments on this title.