Sensory analysis for food and beverage quality control : a practical guide / edited by David Kilcast
ผู้แต่งร่วม: Kilcast, David [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664:658.56 S4 Language: English ชื่อชุด: Woodhead Publishing series in food science, technology and nutrition (no.191)ข้อมูลการพิมพ์: Boca Raton, FL [etc.] : CRC [etc.], 2010 รายละเอียดตัวเล่ม: xxi, 373 p. : tables, ill. ; 24 cm.ISBN: 9781845694760หัวเรื่อง: Beverages![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664:658.56 S4 (Browse shelf) | Available | 2023-05-12 | 1 | BE36917 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
||
664.65 F7 Frozen & refrigerated dpigjs and batters/ | 664:65.015.11 L6 Food plant design / | 664.653/654 D423 Doughs and baked goods, chemical, air, and non-leavened/ | 664:658.56 S4 Sensory analysis for food and beverage quality control : a practical guide / | 664:658.2 F6 Food factories : processes, equipment, costs/ | 664:658.562 G6 Total quality assurance for the food industries/ | 664:658.562 G68 Total quality assurance/ |
There are no comments on this title.