Sensory analysis for food and beverage quality control : a practical guide / edited by David Kilcast

ผู้แต่งร่วม: Kilcast, David [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664:658.56 S4 Language: English ชื่อชุด: Woodhead Publishing series in food science, technology and nutrition (no.191)ข้อมูลการพิมพ์: Boca Raton, FL [etc.] : CRC [etc.], 2010 รายละเอียดตัวเล่ม: xxi, 373 p. : tables, ill. ; 24 cm.ISBN: 9781845694760หัวเรื่อง: Beverages | Food -- Quality | Quality control | Sensory evaluation | Sensory sciencesสารสนเทศออนไลน์: Click here to access a cover
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664:658.56 S4 (Browse shelf) Available 2023-05-12 1 BE36917

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300