Sensory analysis for food and beverage quality control : a practical guide / edited by David Kilcast
ผู้แต่งร่วม: Kilcast, David [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664:658.56 S4 Language: English ชื่อชุด: Woodhead Publishing series in food science, technology and nutrition (no.191)ข้อมูลการพิมพ์: Boca Raton, FL [etc.] : CRC [etc.], 2010 รายละเอียดตัวเล่ม: xxi, 373 p. : tables, ill. ; 24 cm.ISBN: 9781845694760หัวเรื่อง: Beverages | Food -- Quality | Quality control | Sensory evaluation | Sensory sciencesสารสนเทศออนไลน์: Click here to access a coverชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 664:658.56 S4 (Browse shelf) | Available | 2023-05-12 | 1 | BE36917 |
There are no comments on this title.