Sensory shelf life estimation of food products / Guillermo Hough
โดย: Hough, Guillermo.
เลขเรียกหนังสือ: 664.8.036.522 H6 ข้อมูลการพิมพ์: Boca Raton : Taylor & Francis, 2010. รายละเอียดตัวเล่ม: xvii, 246 p. : tables, ill. ; 25 cm.ISBN: 9781420092912 (hardcover : alk. paper)หัวเรื่อง: Detectors![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664.8.036.522 H6 (Browse shelf) | กล่องที่ 54 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE36744 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
||
664.8.036.2 G5 Sterilization of food in retort pouches / | 664.8.036.263 A83 Aseptic processing and packaging of particulate foods/ | 664.8.036.5 L6 Practical canning/ | 664.8.036.522 H6 Sensory shelf life estimation of food products / | 664.8.036.536.3 H65 Aseptic processing and packaging of food products/ | 664.8.037 G6 Freeze drying and advanced food technology/ | 664.8.037 H3 Cold and freezer storage manual/ |
There are no comments on this title.