Sensory shelf life estimation of food products / Guillermo Hough

โดย: Hough, Guillermo.
เลขเรียกหนังสือ: 664.8.036.522 H6 ข้อมูลการพิมพ์: Boca Raton : Taylor & Francis, 2010. รายละเอียดตัวเล่ม: xvii, 246 p. : tables, ill. ; 25 cm.ISBN: 9781420092912 (hardcover : alk. paper)หัวเรื่อง: Detectors | Food industry and trade -- Quality control | Food spoilage -- Risk assessment | Food -- Sensory evaluation | Food -- Shelf-life dating | Food -- Testingสารสนเทศออนไลน์: Click here to access cover General note: Includes bibliographical references and index
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664.8.036.522 H6 (Browse shelf) กล่องที่ 54 Available 2018-08-31 1 BE36744

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300