Statistical methods for food science : introductory procedures for the food practitioner / by John A. Bower.
โดย: Bower, John A.
เลขเรียกหนังสือ: 664:519.25 B6 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Oxford, UK ; Ames, Iowa : Blackwell Pub., 2009 รายละเอียดตัวเล่ม: 307 p. : tables, ill. ; 25 cm.ISBN: 9781405167642 (hardback : alk. paper)หัวเรื่อง: Food -- Research -- Statistical methods![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664:519.25 B6 (Browse shelf) | Available | 2023-09-01 | 1 | BE36571 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
||
664.5 F55 Flavor of foods and beverages : chemistry and technology/ | 664.5 M4 Food flavorings : composition, manufacture, and use/ | 664:504.06 E5 Environmentally - friendly food processing / | 664:519.25 B6 Statistical methods for food science : | 664:54 C5 Chemical deterioration and physical instability of food and beverages / | 664:543 P The chemical analysis of foods/ | 664:543.429.2 M33 Magnetic resonance imaging in food/ |
There are no comments on this title.