Statistical methods for food science : introductory procedures for the food practitioner / by John A. Bower.

โดย: Bower, John A.
เลขเรียกหนังสือ: 664:519.25 B6 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Oxford, UK ; Ames, Iowa : Blackwell Pub., 2009 รายละเอียดตัวเล่ม: 307 p. : tables, ill. ; 25 cm.ISBN: 9781405167642 (hardback : alk. paper)หัวเรื่อง: Food -- Research -- Statistical methodsสารสนเทศออนไลน์: Click here to access cover General note: Includes bibliographical references and index.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664:519.25 B6 (Browse shelf) Available 2023-09-01 1 BE36571

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300