Modern techniques for food authentication / edited by Da-Wen Sun

ผู้แต่งร่วม: Sun, Da-Wu [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.004.6 M6 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Amsterdam : Elsevier, 2008 รายละเอียดตัวเล่ม: xxiv, 689 p. : tables, ill. ; 25 cm.ISBN: 9780123740854หัวเรื่อง: Authentication | Chromatography | DNA-based technique | Electrophoretic technique | Enzymic technique | Food safety | Isotopic analysis | Spectroscopy | Thermal techniqueสารสนเทศออนไลน์: Click here to access cover
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664.004.6 M6 (Browse shelf) กล่องที่ 52 Available 2018-08-31 1 BE36283

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300