Modern techniques for food authentication / edited by Da-Wen Sun
ผู้แต่งร่วม: Sun, Da-Wu [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.004.6 M6 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Amsterdam : Elsevier, 2008 รายละเอียดตัวเล่ม: xxiv, 689 p. : tables, ill. ; 25 cm.ISBN: 9780123740854หัวเรื่อง: Authentication | Chromatography | DNA-based technique | Electrophoretic technique | Enzymic technique | Food safety | Isotopic analysis | Spectroscopy | Thermal techniqueสารสนเทศออนไลน์: Click here to access coverชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 664.004.6 M6 (Browse shelf) | กล่องที่ 52 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE36283 |
There are no comments on this title.