Compendium of methods for the microbiological examination of foods / prepared by the APHA Intersociety/Agency Committee on Microbiological Methods for Foods; edited by Marvin L. Speck

โดย: American Public Health Association. Intersociety/Agency Committee on Microbiological Methods for Foods
ผู้แต่งร่วม: Speck, Marvin L. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: REF 576.8:664(048.1) A5 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Washington, D. C. : American Public Health Association, 1976 ; Washington: American Public Health Association 1976 รายละเอียดตัวเล่ม: xxxiii, 701 p. ill., 24 xm.ISBN: 0875530818หัวเรื่อง: Food -- Microbiology -- TechniqueGeneral note: Includes bibliographies and index
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
REF 576.8:664(048.1) A5 (Browse shelf) Available 2023-05-12 1 BE20826
Technical Book
วว. เทคโนธานี
REF 576.8:664(048.1) A5 (Browse shelf) กล่องที่ 169 Available 2018-08-31 2 BE25379
Technical Book
วว. เทคโนธานี
REF 576.8:664(048.1) A5 (Browse shelf) กล่องที่ 166 Checked out 2023-03-17 3 BE35331

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300