Compendium of methods for the microbiological examination of foods / prepared by the APHA Intersociety/Agency Committee on Microbiological Methods for Foods; edited by Marvin L. Speck
โดย: American Public Health Association. Intersociety/Agency Committee on Microbiological Methods for Foods
ผู้แต่งร่วม: Speck, Marvin L. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: REF 576.8:664(048.1) A5 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Washington, D. C. : American Public Health Association, 1976 ; Washington: American Public Health Association 1976 รายละเอียดตัวเล่ม: xxxiii, 701 p. ill., 24 xm.ISBN: 0875530818หัวเรื่อง: Food -- Microbiology -- TechniqueGeneral note: Includes bibliographies and indexชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | REF 576.8:664(048.1) A5 (Browse shelf) | Available | 2023-05-12 | 1 | BE20826 | ||
วว. เทคโนธานี | REF 576.8:664(048.1) A5 (Browse shelf) | กล่องที่ 169 | Available | 2018-08-31 | 2 | BE25379 | |
วว. เทคโนธานี | REF 576.8:664(048.1) A5 (Browse shelf) | กล่องที่ 166 | Checked out | 2023-03-17 | 3 | BE35331 |
There are no comments on this title.