Collection of methods for the microbial examination of foods / edited by W. Schmidt-Lorenz

ผู้แต่งร่วม: Schmidt-Lorenz, W. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: REF 579.67 C6 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Weinheim : Verlag Chemie, 1980, 1981, 1983. รายละเอียดตัวเล่ม: 3 V. : 33x31 cm.ISBN: 3527258264 (Weinheim, V. 1); 3527258787 (Weinheim, V. 3); 3527259647 (Weinheim, V. 2)หัวเรื่อง: Food -- Microbiology -- Methodology | Microbial examination
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
REF 579.67 C6 (Browse shelf) กล่องที่ 233 Available 2018-08-31 1 BE26260
Technical Book
วว. เทคโนธานี
REF 579.67 C6 (Browse shelf) กล่องที่ 233 Available 2018-08-31 1 BE34720
Technical Book
วว. เทคโนธานี
REF 579.67 C6 (Browse shelf) กล่องที่ 233 Available 2018-08-31 1 BE26259

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300